Гризини
Историята говори, че гризините са създадени в Италия през XIV в. от пекаря Ланцо Торонезе, като малки хрупкави хлебни пръчици. Във времето неговата рецепта се е обогатявала с добавянето на различни аромати и вкусове.
Гризини с риган и пармезан
Гризини с риган и пармезан
2.89лв. / 100 гр.
Хлебни пръчици от бяло брашно с аромат на риган, приготвени от растителна мазнина в комбинация със зехтин и обилно поръсени с пармезан...
Гризини с маслина
Гризини с маслина
2.69лв. / 100 гр.
Малки пръчици, приготвени с растителна мазнина, маслина и ароматен зехтин...
Гризини със сусам
Гризини със сусам
2.59лв. / 100 гр.
Хрупкави хлебни пръчици от бяло брашно и зехтин, покрити с белен сусам...
Гризини здраве и финес
Гризини здраве и финес
2.99лв. / 100 гр.
Ръж, овес, пшеница, няколко вида семена, зехтин и бяло вино...
Многозърнести гризини със семки
Многозърнести гризини със семки
2.69лв. / 100 гр.
Хлебни хрупкави пръчици, приготвени с растителна мазнина, многозърнесто брашно, зехтин и са покрити със слънчогледово семе...
Гризини тропик
Гризини тропик
2.89лв. / 100 гр.
Ръжени хрупкави пръчици с аромат на ябълка и морков, леко сладникави и покрити със слънчогледово семе...