Козунак
Историята на козунака започва от началото на XVII в. Вид обреден хляб, но козунакът вече не е само религиозен символ, а се е превърнал в част от нашето ежедневие. Може да го опишем като ароматен, пухкав, сладък хляб на конци, направен от прясно мляко, яйца, брашно.
Козунак с пълнеж шоколад
Козунак с пълнеж шоколад
14.90лв.
Старите хора казват, че да стане хубав козунак трябва да се удари сто пъти, яйцата да са пресни, да има винаги прясно мляко и краве масло, както и сладост в изобилие. Ние спазваме правилата на баба и досега. Добавяме за вкус ароматен локум, златна стафида, а за любителите на шоколада фин млечен белг..
Класически козунак
Класически козунак
11.90лв.
Старите хора казват, че да стане хубав козунак трябва да се удари сто пъти, яйцата да са пресни, да има винаги прясно мляко и краве масло, както и сладост в изобилие. Ние спазваме правилата на баба и досега. Добавяме за вкус ароматен локум, златна стафида, а за любителите на шоколада фин млечен белг..
Козунак със стафиди и шоколад
Козунак със стафиди и шоколад
15.90лв.
Старите хора казват, че да стане хубав козунак трябва да се удари сто пъти, яйцата да са пресни, да има винаги прясно мляко и краве масло, както и сладост в изобилие. Ние спазваме правилата на баба и досега. Добавяме за вкус ароматен локум, златна стафида, а за любителите на шоколада фин млечен белг..
Козунак със стафиди
Козунак със стафиди
12.90лв.
Старите хора казват, че да стане хубав козунак трябва да се удари сто пъти, яйцата да са пресни, да има винаги прясно мляко и краве масло, както и сладост в изобилие. Ние спазваме правилата на баба и досега. Добавяме за вкус ароматен локум, златна стафида, а за любителите на шоколада фин млечен белг..
Козунак с локум
Козунак с локум
12.90лв.
Старите хора казват, че да стане хубав козунак трябва да се удари сто пъти, яйцата да са пресни, да има винаги прясно мляко и краве масло, както и сладост в изобилие. Ние спазваме правилата на баба и досега. Добавяме за вкус ароматен локум, златна стафида, а за любителите на шоколада фин млечен белг..